warning
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

 

Nudimo overjene prevode uradnih dokumentov za nemški jezik in angleški jezik.

Se morda nameravate poročiti v tujini in potrebujete sodno overjeni prevod rojstnega lista? Ste podjetnica ali podjetnik, ki želi opravljanje svojih storitev prijaviti v Avstriji ali Nemčiji? Ali pa se vpisujeteSodni_prevodi2 na študij na tuji univerzi, za kar je potrebno predložiti prevod vašega spričevala?

Nudimo sodno overjene prevode uradnih dokumentov iz slovenskega v nemški in angleški jezik ter iz nemškega in angleškega v slovenski jezik. Prevode uradnih dokumentov prevajamo in overjamo le sodni tolmači, imenovani z odločbo Ministrstva za pravosodje Republike Slovenije.

Sodno overjeni prevod sestavljata izvirno besedilo in njegov prevod, ki sta zvezana z narodno vrvico in opremljena z žigom in podpisom zapriseženega sodnega tolmača, ki zagotavlja, da se prevod popolnoma ujema z izvirnikom.

Priskrbimo vam prevode najrazličnejših dokumentov:  pogodb, spričeval, diplom, rojstnih listov, osebnih dokumentov, potrdil, poročnih listov, vozniških dovoljenj, finančnih poročil, izpisov iz sodnega registra, certifikatov, deklaracij, pooblastil in drugih uradnih listin.


Kontakt >>>

 
 
BonusThemes.com Go to top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #777c03 #7975ca #1017d9
Prevajanje

prevajanje besedil

, Prevajanje, prevodi, prevajalsko podjetje, tolmačenje, jezikovni tečaji, jezikovno izobraževanjeIzkoristite poslovne priložnosti s predstavitvijo vašega podjetja, izdelkov in storitev v tujih jezikih. Podjetje
Elingus, Eva Varl s.p.,vam Ĺľe vrsto let nudi hitre in kvalitetne storitve na področju prevajanja besedil. Prevajanje naših besedil zahteva določeno strokovno znanje. Kakovostno prevajanje besedil, Prevajanje tekstov, prevodi, prevajalsko podjetje, tolmačenje, sodni prevodi besedil, strokovno prevajanje, jezikovni tečaji, jezikovno izobraževanje, PREVAJANJE, prevajanje besedil,