warning
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

 

Odlično jezikovno znanje je vedno odraz profesionalnosti podjetja. Da bodo vaši zaposleni pridobili potrebno jezikovno znanje, ki je danes najpomembnejše orodje, vam nudimo jezikovno izobraževanje za angleški in nemški jezik.

Vsebino in obseg tečaja oblikujemo v skladu z željami in potrebami podjetja. V ospredju je pridobitev komunikacijskih spretnosti v tujem jeziku in praktična uporaba jezika v vsakdanjih okoliščinah in pri opravljanju poklica. Izobraževanje poteka enkrat ali dvakrat na teden po dve ali tri ure hkrati, nekaj tednov ali mesecev, ter zajema določeno število učnih ur (običajno od 30 do 100 ur). Tečaji potekajo v prostorih podjetja.

Predlagane vsebine za jezikovne tečaje v podjetjih:

· poslovni jezikPoslovni_4

· konverzacija in ponovitev slovnice

· elektronska korespondenca

· telefoniranje

· predstavitev podjetja

· termini in sestanki

· od povpraševanja do nakupa

· pogajanja

· bančni jezik


Oglejte si še: Tečaji preko programa Skype

 
 
BonusThemes.com Go to top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #777c03 #7975ca #1017d9
Prevajanje

prevajanje besedil

, Prevajanje, prevodi, prevajalsko podjetje, tolmačenje, jezikovni tečaji, jezikovno izobraževanjeIzkoristite poslovne priložnosti s predstavitvijo vašega podjetja, izdelkov in storitev v tujih jezikih. Podjetje
Elingus, Eva Varl s.p.,vam Ĺľe vrsto let nudi hitre in kvalitetne storitve na področju prevajanja besedil. Prevajanje naših besedil zahteva določeno strokovno znanje. Kakovostno prevajanje besedil, Prevajanje tekstov, prevodi, prevajalsko podjetje, tolmačenje, sodni prevodi besedil, strokovno prevajanje, jezikovni tečaji, jezikovno izobraževanje, PREVAJANJE, prevajanje besedil,