warning
  • EU e-Zasebnost Direktiva

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje avtorizacije, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da preneste te vrste piškotkov na vašo stran. Zagotavljamo vam, da gre za poštene namene uporabe!

    Poglej dokumente zasebnosti

 

Želite na intenziven način osvežiti ali pridobiti znanje angleščine ali nemščine? Bi se radi Tecaj_3v dvoje pogovarjali v tujem jeziku? Ali ga morda potrebujete na delovnem mestu? Na sestankih? Za pisno komunikacijo? Se odpravljate na potovanje, pa bi radi usvojili osnove tujega jezika?

Nudimo individualne tečaje angleškega in nemškega jezika za posameznike, dvojice ali majhne skupine. Programi so oblikovani povsem v skladu z vašimi željami in potrebami. Učenje z nami temelji na komunikativni metodi v sproščenem okolju ter uporabi sodobnih računalniških in interaktivnih programov. Konverzacija poteka v tujem jeziku; tako ste stalno aktivni in v zelo kratkem času usvojite visok nivo jezikovnega znanja. Termin in sam potek tečaja sta popolnoma fleksibilna.

 
 
BonusThemes.com Go to top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #777c03 #7975ca #1017d9
Prevajanje

prevajanje besedil

, Prevajanje, prevodi, prevajalsko podjetje, tolmačenje, jezikovni tečaji, jezikovno izobraževanjeIzkoristite poslovne priložnosti s predstavitvijo vašega podjetja, izdelkov in storitev v tujih jezikih. Podjetje
Elingus, Eva Varl s.p.,vam Ĺľe vrsto let nudi hitre in kvalitetne storitve na področju prevajanja besedil. Prevajanje naših besedil zahteva določeno strokovno znanje. Kakovostno prevajanje besedil, Prevajanje tekstov, prevodi, prevajalsko podjetje, tolmačenje, sodni prevodi besedil, strokovno prevajanje, jezikovni tečaji, jezikovno izobraževanje, PREVAJANJE, prevajanje besedil,